Wij bieden

Wij bieden:  instructie, begeleiding, training, revalidatie en een complete aanpak.

In de instructie die Wendy verzorgt staat het bereiken van een prettige samenwerking tussen u en uw paard of pony centraal. De nadruk in de les ligt op het rechtrichten van het paard, waardoor het op alle vier benen in balans loopt. Een paard dat rechtgericht is, kan zich verzamelen. Een verzameld paard loopt gedragen, met ritme en in cadans. Rechtrichten is ook van belang voor de gezondheid van uw paard, het voorkomt blessures die kunnen ontstaan door scheefheid. In de lessen geeft Wendy aandacht aan houding en zit van de ruiter en het geven van de juiste hulpen met de juiste timing, zodat het paard begrijpt wat de bedoeling is. Wendy helpt u ook bij de training van het paard aan de hand, aan de lange lijnen en aan de dubbele – of enkele longe. Ook verzorgt Wendy zitles en clinics.


Het is ook mogelijk om uw paard bij ons in training te zetten, bijvoorbeeld om te werken aan het rechtrichten of omdat u uw paard nét dat stapje wilt laten nemen waar u zelf niet uitkomt. Het trainen van uw paard kan zowel aan de hand, bijvoorbeeld als uw paard na een blessure nog niet belast mag worden, als onder het zadel. De bedoeling van de training is een paard dat goed in zijn vel zit en over balans, coördinatie en kracht beschikt.
Wij bieden ook een complete aanpak, waarbij wij uw paard trainen maar het ook in de aquatrainer komt, bijvoorbeeld voor conditie, kracht of revalidatie van een blessure.
Gaat u op vakantie en wilt u dat uw paard wordt doorgetraind, dan kunnen wij daar ook voor zorgen. Uw paard krijgt de ultieme zorg en aandacht terwijl u er even lekker tussenuit bent.

Wij bieden: instructie, begeleiding, training, revalidatie en een complete aanpak.

  • Instructie: aan ruiters met sport sport- en recreatief gereden paarden.
  • Begeleiding: in het oplossen van rijtechnische problemen of vage klachten van het paard. 
  • Revalidatie: van blessures of herstel na een operatie voor uw paard.
  • Training: wij trainen uw paard voor een stap voorwaarts of tijdens uw vakantie.
  • Complete aanpak: diagnose stellen, training van paard en ruiter, beoordeling van het bewegingsapparaat en zo nodig aanvullende training in de aqua-trainer.

Wij werken hierbij samen met een team van deskundigen uit allerlei medische- en paramedische disciplines.